Zondag landde een Boeing 747 van Atlas Air op de Vliegbasis Eindhoven, met aan boord enkele tientallen kwartiermakers voor Defender Europe 2020.
Volledig scherm
Zondag landde een Boeing 747 van Atlas Air op de Vliegbasis Eindhoven, met aan boord enkele tientallen kwartiermakers voor Defender Europe 2020. © Joris van Boven

Grote Amerikaanse militaire oefening maakt pas op de plaats vanwege corona

EINDHOVEN - De coronacrisis heeft ook gevolgen voor de grootste Amerikaanse militaire oefening in Europa in 25 jaar. Deze week zouden duizenden militairen in Europa arriveren, onder meer op Vliegbasis Eindhoven, maar dat is voorlopig uitgesteld. 

 1. Spoedeisende Honger: een klein fastfood feestje in de drive-in

  Spoedeisen­de Honger: een klein fastfood feestje in de drive-in

  EINDHOVEN - Tot de eerste schop voor het prestigieuze project Nieuw Bergen de grond ingaat, zullen creatievelingen onder de naam De Ambulancedienst het pand aan de Deken van Somerenstraat gebruiken voor events. Woensdag is Spoedeisende Honger van start gegaan: een drive-in met langzaam bereid fastfood dat je online bestelt, maar bij het afhalen begint het mini avontuur. Je auto, fiets, brommer, scootmobiel of wat voor voertuig dan ook (‘Je mag niet te voet komen en het voertuig kan ook niet al te groot zijn, want dat past niet’) krijgt een wasbeurt en een dj zorgt voor muzikale nazorg. Kort gezegd: een feestje, maar dan anders.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Rutte wil minder lasten voor de middenklasse: 'Verlaag belasting energierekening'
  Play

  Rutte wil minder lasten voor de middenklas­se: 'Verlaag belasting energiere­ke­ning'

 2. Luuk de Jong loopt tegen rood aan in bekerkraker tegen Barça
  Play

  Luuk de Jong loopt tegen rood aan in bekerkra­ker tegen Barça