Volledig scherm
PREMIUM
Johan van Boxtel, Dennis Struijk en Toon Sweegers (v.l.n.r.). © Politie Oost-Brabant

Hoe het heel stil werd in het onderzoek naar drie Eindhovense liquidaties

De laatste drie moorden op Eindhovenaren – Johan van Boxtel, Dennis Struijk en Toon Sweegers – waren liquidaties. In de zoektocht naar de daders is het stil. Is de politie vastgelopen? En hoe gaan de nabestaanden ermee om?

De klok in de woonkamer van het huisje aan de Sint Petrus Canisiuslaan in Eindhoven staat al maanden op vijf over half elf. Het tijdstip waarop de voormalige bewoner Dennis Struijk op straat werd doodgeschoten. Zijn moeder Elly en zijn ex Miranda zitten op de bank en kijken door het raam over het bestrate voortuintje uit op de weg waar de vader van twee dochtertjes twee jaar geleden nog ternauwernood een zoveelste liquidatiepoging overleefde.

  1. Angela beleeft bizarre ballonvaart: ‘De hele buurt hielp tijdens noodlanding’

    Angela beleeft bizarre ballon­vaart: ‘De hele buurt hielp tijdens noodlan­ding’

    Of ze enig moment in paniek is geweest? Welnee! Dit was juist een ervaring om nooit te vergeten. Angela Jegerings (40) zat samen met haar twee jonge kinderen en echtgenoot in de luchtballon die vanavond een noodlanding moest maken op een klein voetbalveldje in Eindhoven. Tientallen buurtbewoners hielpen mee om het toestel veilig aan de grond te krijgen. ,,De kinderen vonden het helemaal geweldig.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven