Le petit déjeuner: croissants én keramiek bij Studio Joachim-Morineau.
Volledig scherm
Le petit déjeuner: croissants én keramiek bij Studio Joachim-Morineau. © Studio Joachim-Morineau

Hungry for design? Eten verbindt op de Dutch Design Week

DUTCH DESIGN WEEKEINDHOVEN - Wie aan design denkt, heeft daar wellicht niet direct het beeld van lekker eten bij. Terwijl het op de Dutch Design Week een volwaardige combi is: food en design.

 1. 
Superkampioen Henk Hulsen maakt van pijproken bijna wetenschap; ‘Het vraagt om pure concentratie en natuurlijk een geheim’
  PREMIUM

  Superkam­pi­oen Henk Hulsen maakt van pijproken bijna wetenschap; ‘Het vraagt om pure concentra­tie en natuurlijk een geheim’

  SON EN BREUGEL - De absolute kampioen in het ‘pijp roken’. Dat mag zonder schroom gezegd worden over Henk Hulsen, raadslid van het CDA in Son en Breugel. Al jaren sleept hij al pijprokend allerlei titels in de wacht en ook afgelopen weekend deed hij het weer in België. ,,Ik heb hier blijkbaar een enorme aanleg voor. Maar m’n geheim geef ik niet prijs.”
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  12

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Eindhoven