Volledig scherm
De stunt met solliciteren in een luchtballon heeft drie nieuwe werknemers opgeleverd. © OZMO

Ict-bedrijf uit Sint-Oedenrode overgenomen door Belgische speler

SINT-OEDENRODE - Ict-bedrijf Ozmo in Sint-Oedenrode is overgenomen door het Belgische bedrijf Destiny.  Het is de derde Nederlandse overname in korte tijd door de Belgische speler in communicatie via internet (cloud). 

Het bedrijf heeft de ambitie een plek te veroveren in de top 3 van zakelijke providers in Nederland. In april nog werd het Nederlandse DSD Business Internet overgenomen, daarvoor Motto Communications. Volgens oud-eigenaar Gijs van der Heijden van Ozmo moet de overname door Destiny gezien worden als een  logische vervolgstap aangezien het Rooise bedrijf al jarenlang nauw samenwerkt met de andere  overgenomen bedrijven. Van der Heijden gaat verder als algemeen directeur, mede-oprichter Remco Eikhout is uit het bedrijf gestapt om verder te werken aan een eigen applicatie. 

De bedoeling is dat alle medewerkers integreren in Destiny, eind dit jaar zullen de drie bedrijfsnamen onder één merk worden gebracht. Ozmo zal als naam blijven bestaan. Onlangs kwam het nog in het nieuws met een bijzondere wervingsactie voor personeel door sollicitatiegesprekken in een luchtballon te gaan voeren. Dat heeft volgens Van der Heijden drie nieuwe werknemers opgeleverd.

Destiny, opgericht in 2008, telt intussen meer dan 220 medewerkers en mikt op een omzet van 65 miljoen euro dit jaar. 

In samenwerking met indebuurt Eindhoven