Volledig scherm
PREMIUM
Explore exchange LCL in Eindhoven. © Jean Pierre Reijnen

Ireva en Contina uit Indonesië op bezoek in Eindhoven: ‘Jullie stroopwafels zijn superlekker’

EINDHOVEN - Op het Lorentz Casimir Lyceum (LCL) in Eindhoven is een Interculturele dag gehouden voor leerlingen en hun begeleiders uit Indonesië, Nepal, Zuid-Afrika en India.

Deze interculturele dag, afgelopen vrijdag, werd georganiseerd in het kader van Global Exploration, een organisatie die zich als doel heeft gesteld Nederlandse jongeren de wereld te laten ontdekken om op die manier gedragsverandering te bewerkstelligen.

  1. Zoon van overleden scooterrijdster doet emotionele oproep aan doorrijder om zich te melden: ‘Ze hebben m'n moeder afgepakt’

    Zoon van overleden scooter­rijd­ster doet emotionele oproep aan doorrijder om zich te melden: ‘Ze hebben m'n moeder afgepakt’

    EINDHOVEN - De politie heeft in het opsporingsprogramma Bureau Brabant camerabeelden vrijgegeven van de auto die doorreed na een aanrijding op zondag 15 september met een scooterrijdster (66) op de Elzentlaan in Eindhoven. De vrouw overleed een dag na de aanrijding. De politie roept de inzittenden van de auto, een donkerblauwe Opel Zafira, op zich te melden. Ook de zoon van het slachtoffer riep de doorrijder in het programma op zich te melden.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven