Volledig scherm
Kanaaldijk NO in Helmond. © Bert Jansen

Jonge vrouw slachtoffer van zedenmisdrijf in Helmond

HELMOND - Een jonge vrouw is in de nacht van woensdag op donderdag slachtoffer geworden van een zedenmisdrijf. De politie onderzoekt de zaak.

Het slachtoffer was rond 0.10 uur op de Kanaaldijk NO in Helmond. Daar vond het zedendelict plaats, waarna ze zich bij de politie meldde. De politie is direct een onderzoek gestart.

De politie is op zoek naar mensen die rond middernacht iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Kanaaldijk NO. Tevens wordt er een buurtonderzoek gehouden en bekijkt de politie of er camerabeelden beschikbaar zijn die meer kunnen vertellen over het incident. 

Volledig scherm
Kanaaldijk NO in Helmond. © Bert Jansen
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Eindhovens Mestic eindigt op de  tweede plaats in Chivas wedstrijd

    Eindhovens Mestic eindigt op de tweede plaats in Chivas wedstrijd

    EINDHOVEN - De Eindhovense Jalila Essaïdi heeft 200.000 dollar gewonnen in de Chivas Venture. Whiskymerk Chivas Regal bedacht de internationale competitie voor sociale en duurzame ondernemers. Zevenentwintig finalisten pitchten hun idee voor een te verdelen geldbedrag van een miljoen dollar. Met Mestic, haar bedrijf waarmee ze textiel maakt van koeienmest, eindigde Essaïdi als tweede in de finale die donderdagavond plaats vond in Amsterdam. Het geld gebruikt ze voor het opschalen van haar bedrijf.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven