Volledig scherm
© Politie

Jongeman met geweld beroofd van spullen in Eindhoven

EINDHOVEN - Op de Leendert Donkerstraat in Eindhoven is maandagavond een jongeman op gewelddadige wijze beroofd van zijn spullen. Dat meldt de politie.

Het slachtoffer had rond 19.30 uur afgesproken met een oude kennis. Toen hij bij hem in de auto stapte, werd hij plotseling bedreigd door een derde persoon die zich op de achterbank had verschanst. 

Nadat hij al z’n spullen - waaronder zijn mobieltje - had ingeleverd,  werd hij uit de auto gezet. Volgens de politie is de jongeman gewond geraakt en is hij door toegesnelde agenten naar het ziekenhuis gebracht. 

De recherche doet verder onderzoek naar de beroving.

  1. Wizzair schort deel ‘asperge-vluchten’ Eindhoven op

    Wizzair schort deel ‘asperge-vluch­ten’ Eindhoven op

    EINDHOVEN - Luchtvaartmaatschappij Wizzair is per direct gestopt met vluchten van Roemenië naar Eindhoven. De prijsvechter maakte zondag bekend zeker tot en met 18 april geen enkele vlucht vanuit Roemenië naar Nederland meer uit te voeren. Net als afgelopen week zou Wizzair deze week naar verwachting nog honderden seizoenarbeiders vervoeren via Eindhoven Airport. Maar een nieuw besluit van de Roemeense overheid, als onderdeel van de maatregelen om de corona-pandemie te beteugelen, steekt daar een stokje voor.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven