Zo zou het kantoorgebouw Edge van Edge Technologies/OVG Real Estate eruit kunnen komen te zien. Op de voorgrond de Stationsweg met de Effenaar en rechts de Dommel. De witte gebouwen links zijn onderdeel van de ontwikkeling Lichthoven. Tot nog toe is daarvan alleen The Student Hotel (links) aan het Stationsplein ontwikkeld.
Volledig scherm
Zo zou het kantoorgebouw Edge van Edge Technologies/OVG Real Estate eruit kunnen komen te zien. Op de voorgrond de Stationsweg met de Effenaar en rechts de Dommel. De witte gebouwen links zijn onderdeel van de ontwikkeling Lichthoven. Tot nog toe is daarvan alleen The Student Hotel (links) aan het Stationsplein ontwikkeld. © Edge/OVG Real Estate

Kantoorgebouw Edge Eindhoven krijgt ook echt vorm, eerste ontwerp online

EINDHOVEN - Edge Eindhoven, het moderne kantoorgebouw van projectontwikkelaar Edge Technologies/OVG Real Estate, is een stuk dichterbij realisatie gekomen. De eerste plaatjes van het gebouw aan de Stationsweg zijn online verschenen. 

 1. 1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee
  PREMIUM

  1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee

  Je loopt een drukke ruimte binnen. Zeg, een stationshal of een beurs. Wanneer een andere bezoeker nadert, verschijnt er plotseling een blauwe streep op de vloer. Komt die persoon binnen de 1,5 meter afstand, dan komen er kronkels in de lijn. Als de afstand weer 1,5 meter is, trekt de lijn recht. Kunstenaar Jólan van der Wiel ontwikkelde het idee met Nick Verstand. In innovatiecentrum Civon in Ulft is inmiddels een werkende versie van het ‘smart distancing system’ te zien.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Dr. Fauci voelt zich 'bevrijd' nu hij met president Biden werkt
  Play

  Dr. Fauci voelt zich 'bevrijd' nu hij met president Biden werkt

 2. Geen grote verspreiding Britse variant in Lansingerland
  Play

  Geen grote versprei­ding Britse variant in Lansinger­land