Volledig scherm
PREMIUM
© Thinkstock

Koopflat binnen twee weken verkocht in Eindhoven

EINDHOVEN - Wie in Eindhoven een appartement te koop zet is dat gemiddeld binnen twee weken (veertien dagen!) kwijt. Wie dacht dat de woningmarkt al op zijn top zat, moet de cijfers van makelaarskantoor Van Santvoort over het tweede kwartaal van 2018 maar eens bekijken. 

De prijzen in Zuidoost-Brabant stijgen verder, de schaarste neemt verder toe en de verkoopsnelheid ook. Uiteraard met lokale en regionale verschillen en verschillen per woningsoort. In Helmond is de verkooptijd over alle woningen nog 80 dagen, in Eindhoven 25. Maar wie een vrijstaande woning in een dorp wil verkopen, moet soms wel rekenen op een termijn van meer dan een jaar. Zo groot is het verschil. 

  1. Probeerde Benaouf A.  getuigen om te kopen? Eindhovense topcrimineel moet opnieuw getuigen

    Probeerde Benaouf A. getuigen om te kopen? Eindhoven­se topcrimi­neel moet opnieuw getuigen

    EINDHOVEN - Eindhovenaar Benaouf A. moet nogmaals getuigen in het proces tegen twee mannen die tot levenslang zijn veroordeeld voor de dubbele liquidatie in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt in 2012. Dat heeft het gerechtshof in Amsterdam dinsdag bepaald. Een verhoor van A. in oktober ontaardde in een confrontatie met een van de verdachten, waarbij in de rechtszaal over en weer bedreigingen en beledigingen werden geuit.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven