Chef-kok  Kevin Penris prepareert een stukje vlees, klaar voor de grill.
Volledig scherm
PREMIUM
Chef-kok Kevin Penris prepareert een stukje vlees, klaar voor de grill. © Kees Martens/DCI Media

Liefhebber van vlees kan watertanden bij Giornale in Eindhoven

RecensieChef-kok Kevin Penris van restaurant Giornale snijdt het vlees zelf uit en heeft daarmee een uitstekende controle op de kwaliteit. En dat is te proeven! Beoordeling 7,9.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

  1. Israël zet aanvallen Gaza voort in nacht vol beschietingen
    Play

    Israël zet aanvallen Gaza voort in nacht vol beschietin­gen

  2. Nierpatiënt over dochter: 'Met zoveel besmettingen is de kans dat ze op school een besmetting oploopt groot'
    Play

    Nierpa­tiënt over dochter: 'Met zoveel besmettin­gen is de kans dat ze op school een besmetting oploopt groot'