De Maandag van Van Meurs in Muziekgebouw Eindhoven afgelopen 12 april, met Astenaar Ton Engels, organisator/presentatrice Ankie Keultjes en bassist Eric Coenen.
Volledig scherm
De Maandag van Van Meurs in Muziekgebouw Eindhoven afgelopen 12 april, met Astenaar Ton Engels, organisator/presentatrice Ankie Keultjes en bassist Eric Coenen. © Ronald Rietman

Maandag van Van Meurs na 500 concerten door corona aangewezen op acts van dichterbij: ‘Maar er zitten veel pareltjes tussen’

EINDHOVEN - De Maandag van Van Meurs blijft elke week optredens van singer-songwriters programmeren in Muziekgebouw Eindhoven. Sinds oktober gebeurt dat uitsluitend nog in streams. Toen stond de teller op vijfhonderd concerten die vanaf 2006 plaatsgevonden hebben. 

  1. AS Roma laat na Ajax helpende hand te bieden in Europa, play-offs laatste ticket van start

    AS Roma laat na Ajax helpende hand te bieden in Europa, play-offs laatste ticket van start

    De eredivisie zit erop en dat betekent dat bijna alle Europese tickets zijn toebedeeld aan een team. Ajax kon zonder zelf te spelen nog een ticket ‘promoveren’ als AS Roma de finale van de Europa League won, maar dat gebeurde niet. Verder moet alleen het ‘slechtste’ ticket nog verdiend worden. Dat kunnen FC Twente, Sparta, FC Utrecht en Heerenveen deze weken via de play-offs, die vandaag starten, bemachtigen. Dit is een overzicht van de tickets en instroomdata voor het volgende Europese seizoen.
    Eindhoven