Volledig scherm
Ongeluk Eindhoven © Bert Jansen

Man veroorzaakt kettingbotsing met drie geparkeerde auto's in Eindhoven

EINDHOVEN - Een automobilist is zondagavond in de President Steynstraat in Eindhoven met meerdere geparkeerde auto's gebotst. Waarschijnlijk had de man een epileptische aanval achter het stuur. De schade aan de auto's is groot. 

De man reed richting de Quinten Matsyslaan toen het misging. Hij botste tegen een geparkeerde auto, reed daarna door en reed toen weer tegen een geparkeerde auto. Deze botsing veroorzaakte een kettingbotsing met drie andere geparkeerde auto's. De auto's raakten zwaar beschadigd. Een aantal van hen moest worden weggetakeld. 

Er kwam een ambulance ter plaatse om de man na te kijken na de botsing. Over de ernst van zijn toestand is niks bekend. 

Volledig scherm
Ongeluk Eindhoven © Bert Jansen
  1. Gemeente mag plaag processierups in Eindhovense buurt pas bestrijden als het al te laat is, bewoners de dupe
    PREMIUM

    Gemeente mag plaag processie­rups in Eindhoven­se buurt pas bestrijden als het al te laat is, bewoners de dupe

    EINDHOVEN - Door een wet kon de gemeente Eindhoven pas op 7 juni beginnen met bestrijding van de processierups, toen de plaag al ondraaglijk was aan de Tilburgseweg-Oost. Nu zitten buurtbewoners onder de rode jeukende bulten, sommige mensen zijn zelfs al weken uit hun woning gevlucht. Daar komt nog eens bij dat de brandende haartjes, die in huizen naar binnen zijn gewaaid, voor rekening van de bewoners zelf zijn. ,,Er zitten hier nu meer processierupsen dan ooit”, zegt een woordvoerder van de gemeente.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven