Volledig scherm
© Thinkstock

Medewerker supermarkt gestoken tijdens ruzie met klant in Eindhoven, twee verdachten opgepakt

EINDHOVEN - In een supermarkt aan de Nieuwe Fellenoord in Eindhoven heeft vrijdagavond rond 20.25 uur een steekpartij plaatsgevonden. Een medewerker van de winkel raakte daarbij lichtgewond. De politie arresteerde twee verdachten. 

De steekpartij vond plaats in supermarkt Oriënt Huis na een uit de hand gelopen ruzie. De verdachten gingen ervandoor, maar konden even later door de politie worden aangehouden. Ze zijn opgepakt en naar een politiecel overgebracht.

Volgens de eigenaar van de supermarkt was tussen hem en een klant ruzie ontstaan, waarna de klant de medewerker stak. Het slachtoffer liep een snee op in zijn gezicht. Hij was aanspreekbaar en kon in de ambulance worden behandeld.

Een van de verdachten wilde zelf aangifte doen omdat hij bij het voorval geslagen zou zijn. Hoe de ruzie precies is ontstaan en wat er exact gebeurd is wordt onderzocht. 

  1. Pinguïns bij kanaal in Helmond? Zwarte weduwe in Eindhoven? ‘Stadsmensen herkennen dieren niet meer’

    Pinguïns bij kanaal in Helmond? Zwarte weduwe in Eindhoven? ‘Stadsmen­sen herkennen dieren niet meer’

    EINDHOVEN - Zouden er echt pinguïns zitten bij het kanaal in Helmond, zoals iemand laatst doorgaf? Op de meldkamer van de Dierenambulance in Zuidoost-Brabant weten ze inmiddels wel beter. Ze krijgen hier meldingen van de gekste dieren in nood. ,,Het lijkt of vooral mensen uit de stad dieren niet meer herkennen‘’, zegt Pascale Attema van de meldkamer in Eindhoven. Samen met haar collega's zette ze de meest opvallende meldingen op een rij.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven