Volledig scherm
Filiaalmanager Wouter Brans en zijn team. © Jumbo Supermarkten

Nieuwe Jumbo-winkel op Victoriaplein in Eindhoven

EINDHOVEN -Supermarktketen Jumbo opent op woensdag 12 juni de deuren van een nieuwe winkel in de omgebouwde EMTÉ-winkel aan het Victoriapark 90 in Eindhoven.

Het huidige personeel van de winkel blijft er werken. Jumbo en branchegenoot Coöp namen in 2018 EMTÉ over van groothandelsbedrijf Sligro. Jumbo kreeg daarbij in totaal 79 EMTÉ-filialen in handen.  

De EMTÉ-vestiging op het Victoriapark sluit donderdag 23 mei om 13.00 uur de deuren en gaat na een verbouwing op woensdag 12 juni verder als Jumbo-winkel. Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij Jumbo-filialen aan het Stationsplein 24, de Geldropseweg 103, Boutenslaan 45 en Boschdijk 289.

  1. Verkorte Lichtjesroute uit Eindhoven voor vijfde keer in Bayeux
    PREMIUM

    Verkorte Lichtjes­rou­te uit Eindhoven voor vijfde keer in Bayeux

    EINDHOVEN - We halen er altijd het bevrijdingsvuur, en een keer in de vijf of tien jaar geeft Eindhoven letterlijk iets terug aan de Franse stad Bayeux. ,,Ter gelegenheid van de 75-jarige herdenking van D-Day, de landing van de geallieerden bij Bayeux, brengen wij het licht, dat symbool staat voor de warmte van onze vriendschapsband, naar Normandië", filosofeert voorzitter Ivo Baijens van de Eindhovense Lichtjesroute.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven