Ramen gesneuveld van station Eindhoven.
Volledig scherm
Ramen gesneuveld van station Eindhoven. © ED

NS: Tonnen aan schade station Eindhoven, herstel gaat weken duren

De schade aan station Eindhoven is aanzienlijk. De NS laat na een eerste indicatie weten dat het schadebedrag in de tonnen loopt. Het gaat dan voor om de grote hoeveelheid glas die vervangen moet worden. 

 1. Zieke kickbokser Robbie Hageman zamelt geld in voor Nicky (37) die óók kanker heeft: heel snel dure behandeling nodig
  PREMIUM

  Zieke kickbokser Robbie Hageman zamelt geld in voor Nicky (37) die óók kanker heeft: heel snel dure behande­ling nodig

  EINDHOVEN - Nicky van Meegen (37) uit Eindhoven vecht al meer dan 3,5 jaar tegen borstkanker. Inmiddels heeft ze er 71 chemokuren opzitten. Tweevoudig wereldkampioen kickboksen Robbie 'the Rabbit’ Hageman, die zelf een hersentumor heeft, schiet haar te hulp met een online veiling om geld in te zamelen. Dat heeft ze heel snel nodig, voor haar behandeling in Duitsland.
 2. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven