Volledig scherm
KFC in Eindhoven. © Vincent Wilke

Onderzoek naar diefstal: KFC met geweld opengebroken door stappers in Eindhoven

EINDHOVEN - De politie is nog altijd op zoek naar een man die in het KFC-restaurant aan de Markt in Eindhoven een tablet heeft gestolen. Voorafgaand aan die diefstal brak een groep baldadige stapjongeren de deur van de KFC open, door met meerdere personen flink kracht uit te oefenen.

Dat gebeurde rond 03.00 uur in de nacht van zaterdag 31 maart op zondag 1 april. Donderdag roept de Eindhovense politie opnieuw getuigen op om zich te melden.

De dief probeerde eerst nog om wat kassalades leeg te roven. Op camerabeelden is te zien dat hij op zoek is naar een waardevolle buit. Als hij geen geld kan bemachtigen, pakt hij een tablet van de toonbank die aan de oplader ligt. ,,En weg is hij", aldus de politie.

Getuigen kunnen zich melden bij de politie.

  1. Komst voetbalclub RPC naar sportpark Heihoef stuit op bezwaren
    PREMIUM

    Komst voetbal­club RPC naar sportpark Heihoef stuit op bezwaren

    EINDHOVEN - Bezoekers van de voetbalclubs RPC en Tivoli zullen ongetwijfeld hun auto parkeren in de berm van de Roostenlaan. Te meer ook omdat er eigenlijk te weinig plekken zijn voor alle bezoekers als de grote club RPC erbij komt op Heihoef. Althans in de ogen van omwonenden en Scouting Stratum. De gemeente Eindhoven heeft berekend dat er 160 plaatsen nodig zijn, terwijl er in totaal 161 voorhanden zijn. Daarbij kan uitgeweken worden naar de parkeerplaats van het Joriscollege aan de overkant van de Roostenlaan.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven