Volledig scherm
PREMIUM
Een cannabis-plant. © REUTERS

Ook in de dorpen in Zuidoost-Brabant moeten coffeeshops komen

AnalyseEINDHOVEN - Een nieuwe discussie over betere spreiding van het aantal coffeeshops over Zuidoost-Brabant zit er niet in. En dat is een gemiste kans.  

Nee, hij heeft absoluut geen zin om voor de muziek uit te lopen. Waarnemend burgemeester Marc Jeucken  van Geldrop-Mierlo windt er geen doekjes om. De CDA’er voelt er helemaal niets voor om de discussie over een betere spreiding van het aantal coffeeshops in Zuidoost-Brabant weer aan te zwengelen, zo laat hij desgevraagd weten. Dat laat Jeucken aan anderen over. 

  1. Praten met scouts over de hele wereld

    Praten met scouts over de hele wereld

    EINDHOVEN - Scoutinggroepen van over de hele wereld hadden afgelopen weekend contact met elkaar tijdens de jaarlijkse JOTA (Jamboree On The Air). Met traditionele zendapparatuur werd net zo makkelijk gesprokenmet scouts in Amerika als in Eersel. De Eindhovense scoutinggroep Graaf Folke Bernadotte aan de Tongelrese Van Oldenbarneveltlaan heeft een dertig meter hoge zendmast bij de blokhut opgetrokken. Samen met een iets meer experimentele antenne verderop zorgt die ervoor dat de scouts tijdens de jaarlijkse JOTA op de 40 meterband (korte golf) elk plekje op aarde kunnen bereiken.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven