Volledig scherm
© Jean Pierre Reijnen

Op een luchtbed naar de film 0,03 seconden kijken in Pieter van den Hoogenbandzwembad

EINDHOVEN - Ook wie dit weekend niet in de race is voor een gouden plak mocht vrijdagavond het water in bij de Swimming World Cup in Eindhoven. 

Na de laatste race werd het zwemstadion omgetoverd tot drijf-in bioscoop en kon de documentaire 0,03 seconden bekeken worden vanaf een opblaasbare flamingo of krokodil. In die documentaire worden zwemmers gevolgd in aanloop naar de Olympische Spelen. Tegen het einde verslapt bij veel van de kinderen de aandacht en lijkt het Pieter van den Hoogenbandzwembad meer op een avondje discozwemmen.

  1. Showtek uit Eindhoven duikelt uit mondiale DJ Top 100

    Showtek uit Eindhoven duikelt uit mondiale DJ Top 100

    EINDHOVEN – De Eindhovense DJ-broers Sjoerd en Wouter Janssen, alias Showtek, komen dit jaar niet voor in de DJ Mag Top 100. De lijst van meest populaire DJ’s ter wereld is zaterdagnacht op de slotavond van het ADE, het Amsterdam Dance Event, bekend gemaakt. Vorig jaar stond Showtek nog 97e; de hoogste klassering van de Eindhovense broers was in 2014: toen stond Showtek op de 17e plaats. De verkiezing, georganiseerd door het Britse blad DJ Mag, is een publieksverkiezing.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven