Een doorsnee woning aan de Eindhovense Rondweg werd november 2010 beschoten met mitrailleurs. Tot veler verbazing woonde er Peer S. de nu voor de zoveelste keer opgepakte drugsbaas.
Volledig scherm
PREMIUM
Een doorsnee woning aan de Eindhovense Rondweg werd november 2010 beschoten met mitrailleurs. Tot veler verbazing woonde er Peer S. de nu voor de zoveelste keer opgepakte drugsbaas. © Fotobureau Bert Jansen

Opgepakte Eindhovense drugsbaron gooide miljoenenkunst in de kliko

EINDHOVEN - De dinsdag opgepakte crimineel Peter S., beter bekend als Peer, geldt als een van de grotere mannen uit de xtc-wereld. Niet alleen in Brabant, volgens bronnen bij de politie was hij een mondiale speler. Dinsdag werd hij opnieuw opgepakt.

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven