Remko Vrijdag (l) en Rutger de Bekker: ,,Gelukkig heeft dit kutjaar ook iets moois opgeleverd: dat wij met z’n tweeën nu iets prachtigs presenteren.”
Volledig scherm
PREMIUM
Remko Vrijdag (l) en Rutger de Bekker: ,,Gelukkig heeft dit kutjaar ook iets moois opgeleverd: dat wij met z’n tweeën nu iets prachtigs presenteren.” © Diederick Bulstra

Oud-Vliegende Panters herenigd op Parade-podium: ‘Sommige grappen van toen zouden nu volkomen verkeerd vallen’

EINDHOVEN - Ze groeiden op rond Eindhoven en zaten allebei in de legendarische cabaret-act De Vliegende Panters. Voor De Parade, vanaf vrijdag 18 juni in Eindhoven, maken Rutger de Bekker en Remko Vrijdag een eerste muzikale cabaretvoorstelling samen. ,,De klik is er nog.”

  1. ‘Dit is kei-mooi’: oud-trainer Ton ziet Sifan Hassan goud pakken
    PREMIUM
    Video

    ‘Dit is kei-mooi’: oud-trai­ner Ton ziet Sifan Hassan goud pakken

    ,,Nu moet ze komen. Afsnijden die Keniaanse. Oh, wat mooi” Ton van Hoesel zit samen met zijn vrouw Monique op het puntje van hun poef tijdens de finale 5000 meter voor vrouwen. Zichtbaar geëmotioneerd en met een gilletje van geluk ziet de Eindhovense coach van Sifan Hassen zijn oud-pupil goud pakken op de Olympische Spelen. ,,Wat goed. Dit is kei-mooi!” Voor de wedstrijd was Van Hoesel wel wat zenuwachtig.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven