Na een zware afstraffing in 2014 zei Tommie van den Burg dat hij zo gewond was geraakt door een ongeluk met een quad. Het OM eist veertig maanden cel voor twee mannen wegens een poging tot doodslag.
Volledig scherm
PREMIUM
Na een zware afstraffing in 2014 zei Tommie van den Burg dat hij zo gewond was geraakt door een ongeluk met een quad. Het OM eist veertig maanden cel voor twee mannen wegens een poging tot doodslag. © quadcenter.nl

Oude afstraffing Tommie van den Burg moet twee mannen lange celstraf kosten

DEN BOSCH Het was zes jaar geleden, niemand behalve de daders hebben het gezien, maar toch denkt het Openbaar Ministerie genoeg bewijs te hebben om Toon V. en Bob G. ruim drie  jaar te laten opsluiten. Ze zouden Tommie van den Burg een jaar voor zijn liquidatie ‘driekwart dood hebben geslagen’.

  1. Nabuurs&VanDoorn bij Pennings Foundation: ontdekkingsreis zonder eindbestemming
    PREMIUM

    Nabuurs&VanDoorn bij Pennings Foundation: ontdek­kings­reis zonder eindbestem­ming

    EINDHOVEN - Tekstfragmenten, foto’s, banieren, een plattegrond van een stad, kubusvormige installaties en films: in Pennings Foundation komt een veelheid aan media samen. Als een toerist die zojuist is gearriveerd op een nieuwe bestemming schipper ik, met het harde geluid van een drumstel op de achtergrond, tussen herkenning en desoriëntatie. Het laatste wint het. Zoekend vind ik mijn weg, reizend van Eindhoven via Kassel en Wenen naar Detroit en terug.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven