Volledig scherm
Een impressie van het nog te verbouwen pand Prof. dr. Dorgelolaan 12 in Eindhoven. EY accountants en Property Match hebben daarover een contract gesloten. Illustratie Architectenbureau Diederendirrix © Diederendirrix Architecten

Pand EY in Eindhoven krijgt total makeover

EINDHOVEN - Het pand Prof. dr. Dorgelolaan 12 van EY accountants krijgt een total makeover.  Property Match en EY hebben voor de verbouwing een contract en een langjarige huurovereenkomst gesloten. Eind 2018 moet het pand klaar zijn. 

Dat hebben de bedrijven woensdag bekendgemaakt. EY zit al in het kantoorgebouw van 5000 vierkante meter. Het is volgens Arne van 't Spijker van EY 'onze maatschappelijke verantwoordelijkheid' om het bestaande kantoorgebouw te herontwikkelen. Het nieuwe onderkomen wordt voorzien van de nieuwste snufjes die de medewerkers nog beter in staat moeten stellen hun dagelijkse werk te doen. 

Het ontwerp voor het vernieuwde pand is van architectenbureau Diederendirrix, het interieur is getekend door Fokkema & Partners. Huijbregts Relou is de aannemer die al gestart is met de werkzaamheden. 

  1. Stigmama: Knappe kop
    Blog

    Stigmama: Knappe kop

    Hoewel oudste al van jongs af aan veel uitdagingen met zich meebrengt in zijn gedrag, is hij qua leerprestaties, tot aan de brugklasperiode, een wonderbaarlijke voorloper geweest. Dat maakte dat wij ons daarover geen zorgen hoefden te maken. Wat erg prettig was omdat we onze handen al vol hadden aan hem, qua gedrag dan. Zo kon hij zichzelf bijvoorbeeld totaal niet vermaken en had hij veel moeite met het reguleren van zijn emoties. Maar zodra het dus ging om zijn intelligentie dan zat het wel snor.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven