Volledig scherm
Rain(away) uit Eindhoven won een Red Dot Design Award voor deze waterdoorlatende tegel. © Rain(a)Way

Rain(a)Way uit Eindhoven wint Red Dot Design Award

EINDHOVEN - Rain(a)Way uit Eindhoven heeft in het Duitse Essen een Red Dot Design Award gewonnen voor haar klimaatbestendige Flood Bold tegel.

Deze waterdoorlatende tegel kreeg de prijs door het innovatieve en duurzame ontwerp en de vele toepassingsmogelijkheden. Designer Fien Dekker van Rain(a)Way ontwierp de tegel in 2018 in samenwerking met de Duitse betonfabrikant Godelmann. De tegel ligt inmiddels op verschillende plekken in Nederland en Duitsland.  

  1. Kerkklokken in Eindhoven spelen titelsong van hitserie La casa de papel: mysterieuze boodschap van Netflix onthult waarom
    video

    Kerkklok­ken in Eindhoven spelen titelsong van hitserie La casa de papel: mysterieu­ze boodschap van Netflix onthult waarom

    EINDHOVEN - De kerkklokken van de Catharinakerk in Eindhoven speelden vrijdagmiddag het nummer ‘Bella Ciao’. Een mysterieuze boodschap op het Instagramaccount van Netflix Nederland verraadt waarom: het derde seizoen van de hitserie La casa de papel begint vandaag. Terwijl de kerkbeheerder van de kerk van niks wist, werd de beiaardier door het reclamebureau van de streamingdienst benaderd om de serie te promoten.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven