Eindhoven ED2021-12687 Stichting Ik Wil verhuisde ongeveer een half jaar geleden van de Kronehoefstraat naar een nieuw pand aan de Doctor Cuyperslaan. Vandaag organiseren ze 1 van hun eerste activiteiten op de nieuwe locatie. Gezamenlijk gaan ze een kunstwerk maken, een mozaiek tapijt van dopjes en deksels.
Volledig scherm
Eindhoven ED2021-12687 Stichting Ik Wil verhuisde ongeveer een half jaar geleden van de Kronehoefstraat naar een nieuw pand aan de Doctor Cuyperslaan. Vandaag organiseren ze 1 van hun eerste activiteiten op de nieuwe locatie. Gezamenlijk gaan ze een kunstwerk maken, een mozaiek tapijt van dopjes en deksels. © Kees Martens/DCI Media

Samenwerken aan een mozaïektapijt en meer verbinding

EINDHOVEN - Bij Stichting Ik Wil werd deze week gezamenlijk gewerkt aan een groot mozaïekkunstwerk. Na de zomer willen ze weer starten met een volledig activiteitenaanbod en bouwen aan een betere samenwerking met andere partijen.

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven