Volledig scherm
Kluun

Schrijver Kluun gaat samenwerken met The Flying Dutch

EINDHOVEN – De Tilburgse succes-schrijver Kluun gaat samenwerken met het festival The Flying Dutch. Alle bezoekers, die een kaartje hebben of dat nog gaan kopen, krijgen gratis een e-book van Kluuns’ laatste boek DJ.

De auteur zal tijdens het festival tevens te bewonderen zijn in een limousine in de omslagkleuren van zijn boek, als knipoog naar de wereld in DJ.

Inclusief de verkopen van het boek DJ verkocht Kluun al meer dan 2.5 miljoen boeken in binnen- en buitenland. De award voor deze ongewone mijlpaal werd woensdagavond uitgereikt door Flying Dutch-bedenker John Ewbank in het televisieprogramma RTL Late Night. In dat programma werd ook de samenwerking bekendgemaakt tussen de schrijver en Ewbanks’ The Flying Dutch, het grootste open air-evenement van Nederland. Tijdens het festival op 3 juni vliegen Nederlandse top dj’s per helikopter van en naar Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. The Flying Dutch Eindhoven vindt plaats op het E3-strand in Eersel.

Het boek DJ gaat over een schrijver - dat zou Kluun zelf kunnen zijn - die onlangs is gescheiden, die met zijn ex strijdt om de kinderen en de alimentatie èn met zijn uitgever, die hem maant meer productie te leveren. Dan krijgt de auteur een gouden kans: hij mag voor een televisieprogramma een reportage maken over zijn jeugdvriend Thor. Als de Ten Million Dollar Man woont Thor in Las Vegas, de wereld van private jets, VIP-rooms, luxe penthouses, designerdrugs en grote flessen champagne. Het boek is een roman over een wereld waarin iedereen elkaar gebruikt, geld en roem het hoogste goed zijn en niets meer echt is. Armin van Buuren, één van Nederlands beste dj’s noemde het boek “een spannend verhaal over broederschap en de leegte van roem. Zeer actueel en ontroerend”.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven