Senator Hans-Martin Don doet 'herexamen': 'Geschiedenis leert me de nuance te zien'

EINDEXAMENRUBRIEK - De eindexamens voor het voortgezet onderwijs zijn begonnen. Min of meer bekende personen uit de regio gaan op verzoek van het ED terug de schoolbanken in voor een herexamen.

„Dit is een leuk examen. Hier zit ik niet met tegenzin aan." Senator Hans-Martin Don (58) is enthousiast over het examen geschiedenis en staatsinrichting vmbo, dat hij op verzoek van het ED op het SintLucas in Eindhoven maakt. Net als vmbo-scholieren enkele uren eerder. Op de havo kwamen handvaardigheid en tekenen voorbij, vwo kreeg op de derde examendag Engels voor de kiezen.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bewoners Vonderhof in Eindhoven bouwen bijzondere fietsen
    PREMIUM

    Bewoners Vonderhof in Eindhoven bouwen bijzondere fietsen

    EINDHOVEN - De vijftien noemen zichzelf gekscherend The Vonderboys. Dat zou ook ‘wonderboys’ hebben kunnen zijn want de groep heeft met wat hulp twee krakkemikkige transportfietsen getransformeerd in blitse fonkelnieuw ogende exemplaren. ,,De fietsen zijn bedoeld voor bewoners van Vonderhof om met familie en bezoek erop uit te gaan”, vertelt Vonderhofs geluksconsulent ­Richard van Schaijk. ,,Op de een zit je naast elkaar, op de ander kan iemand in een rolstoel worden vervoerd.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven