In Helmond ging eind vorig jaar het snelfietspad open. De rest van het traject, tussen Nuenen en Eindhoven, moet nog volgen. (archieffoto ter illustratie)
Volledig scherm
In Helmond ging eind vorig jaar het snelfietspad open. De rest van het traject, tussen Nuenen en Eindhoven, moet nog volgen. (archieffoto ter illustratie) © Kees Martens/DCI Media

Snelfietspad Eindhoven drie keer zo duur; aanleg start eind dit jaar

EINDHOVEN - Al decennialang wordt er over gesproken: een snelfietspad tussen de stations in Eindhoven en Helmond. In laatstgenoemde gemeente ligt het pad er sinds eind 2020. In Eindhoven gaat eind dit jaar de schop eindelijk de grond in. Wel wordt het drie keer zo duur als eerder geraamd. 

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven