Zo'n vijftig medewerkers van supermarkten en distributiecentra staken deze vrijdag en gaan naar supermarkten in Eindhoven, waar zij collega's informeren over het vastgelopen cao-overleg en hen vragen bom steun voor de acties, zoals hier bij de AH XL aan de Limburglaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo'n vijftig medewerkers van supermarkten en distributiecentra staken deze vrijdag en gaan naar supermarkten in Eindhoven, waar zij collega's informeren over het vastgelopen cao-overleg en hen vragen bom steun voor de acties, zoals hier bij de AH XL aan de Limburglaan. © Rene Manders/DCI Media

Supermarktpersoneel voert actie voor beter loon: ‘Het is het gesprek van de dag in de kantine’

EINDHOVEN -  Zo’n vijftig stakende medewerkers trokken vrijdagmiddag in Eindhoven van supermarkt naar supermarkt om aandacht te vragen voor de vastgelopen cao-onderhandelingen. En om het overige personeel te mobiliseren.

  1. Ook de hond mag op vakantie: ‘Het is net of je met een klas kinderen op kamp bent’
    PREMIUM

    Ook de hond mag op vakantie: ‘Het is net of je met een klas kinderen op kamp bent’

    EINDHOVEN - Een hond is dezer dagen veel meer dan alleen een trouwe vriend. Hij is voor velen een steun en toeverlaat waarvoor alles moet wijken. Last van zijn rug? Dan volgt een rit naar de osteopaat. Moeizame jeugd gehad? Dan is er de gedragstherapeut. En na een jaar ‘trouwe dienst’ wacht natuurlijk een welverdiende vakantie. Sorry? Ja hoor, Heidi van Sambeeck legt uw hond een week lang in de watten.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven