De vaten met zoutzuur en zwavelzuur - grondstoffen voor de productie van synthetische drugs - lagen in een partytent in de achtertuin.
Volledig scherm
PREMIUM
De vaten met zoutzuur en zwavelzuur - grondstoffen voor de productie van synthetische drugs - lagen in een partytent in de achtertuin. © Fotopersburo Bert Jansen / Sem van Rijssel

Tientallen drugsvaten in Eindhovense tuin, buurt reageert niet verbaasd: ‘Al heel lang niet pluis’

EINDHOVEN - Buurtbewoners in de Eindhovense wijk Burghplan zijn blij met de aanhouding van drie personen na de vondst van tientallen drugsvaten. Ze wisten al heel lang dat het er in de woning aan de Honthorststraat dingen gebeurden die het daglicht niet konden verdragen.

  1. Met 16 kinderen vertrokken de Verdonckjes uit Valkenswaard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    Met 16 kinderen vertrokken de Verdonck­jes uit Valkens­waard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    EINDHOVEN - Uit liefst achttien personen bestond het Valkenswaardse gezin Verdonck dat in 1955 naar Australië emigreerde. Hier bij vertrek op de foto vastgelegd door Frans van Mierlo. Hoe is het de gezinsleden vergaan aan de andere kant van de wereld? We komen via d.hoekstra@ed.nl graag in contact met mensen die meer informatie hebben. Kijk ook op ed.nl/oudedoos voor meer foto’s.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven