Volledig scherm
De familie Van Kooij. © RV

Traveling yogafamilie Van Kooij komt naar Eindhoven

EINDHOVEN - De familie Van Kooij - bekend van RTL-programma Helemaal het einde - komt zaterdag naar Primera in Meerhoven. De traveling yoga-familie signeert vanaf 11.00 uur hun boek 'The traveling yoga family - levenslessen van de familie van Kooij.

Ook hun in Chili wonende vrienden Pablo en Hernan komen mee naar Eindhoven.  Vader Jeroen, moeder Linda, zoon Dean en dochters Inez en Jana staan ook wel bekend als The Travelling Yoga Family en schreven een boek over yoga.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Rob van Gijzel: ‘Kok was een sobere man maar kon ook heel gevat zijn’

    Rob van Gijzel: ‘Kok was een sobere man maar kon ook heel gevat zijn’

    EINDHOVEN - Eindhovens oud-burgemeester Rob van Gijzel weet nog goed hoe hij begin jaren tachtig, als voorzitter van de Amsterdamse afdeling van de PvdA, bij Wim Kok langsging om hem te vragen als kandidaat voor de verkiezingen. Kok was toen nog voorzitter bij de FNV: ,,Ik kwam binnen in zijn kamer: heel sober. Hij had twee formica tafeltjes staan; een als bureau en een vergadertafel. Heel bijzonder. Dat sobere tekende hem wel, althans voor een deel, want hij had meerdere lagen.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven