Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Treinverkeer tussen Eindhoven en Den Bosch tussen zaterdagnacht en zondagochtend plat

EINDHOVEN/DEN BOSCH - Treinreizigers tussen Eindhoven, Den Bosch en de tussenliggende stations moeten zaterdagnacht en zondagochtend rekening houden met vertraging. Vanwege geplande herstelwerkzaamheden verandert er namelijk het een en ander aan de dienstregeling op het spoor.

In de nacht van zaterdag op zondag ligt tussen 01.00 uur 's nachts en 09.00 uur in de ochtend al het treinverkeer tussen de twee steden stil. Van 09.00 tot 11.00 uur zondagochtend rijden er tevens nog geen Sprinters en minder Intercity's.

Om de overlast voor reizigers zoveel mogelijk te beperken, zet de NS bussen in. ,,U bent 15 tot 30 minuten langer onderweg.

  1. Zoon van overleden scooterrijdster doet emotionele oproep aan doorrijder om zich te melden: ‘Ze hebben m'n moeder afgepakt’

    Zoon van overleden scooter­rijd­ster doet emotionele oproep aan doorrijder om zich te melden: ‘Ze hebben m'n moeder afgepakt’

    EINDHOVEN - De politie heeft in het opsporingsprogramma Bureau Brabant camerabeelden vrijgegeven van de auto die doorreed na een aanrijding op zondag 15 september met een scooterrijdster (66) op de Elzentlaan in Eindhoven. De vrouw overleed een dag na de aanrijding. De politie roept de inzittenden van de auto, een donkerblauwe Opel Zafira, op zich te melden. Ook de zoon van het slachtoffer riep de doorrijder in het programma op zich te melden.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven