Volledig scherm
Een vestiging van de Kruidvat. (Foto ter illustratie) © ANP

Twee jongens overvallen Kruidvat in Eindhoven, politie naarstig op zoek

EINDHOVEN - Twee jongens van ongeveer 15 jaar oud hebben dinsdagavond om 17.45 uur de Kruidvat aan het Nederlandplein overvallen. De daders zijn er met geld uit de kassa van de Eindhovense vestiging vandoor gegaan. Onbekend is hoe groot het bedrag is dat zij buit hebben gemaakt. 

Niemand raakte gewond. De politie doet onderzoek en is eveneens op zoek naar de ontsnapte daders. Er is een burgernetmelding uitgegaan. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bewoners Vonderhof in Eindhoven bouwen bijzondere fietsen
    PREMIUM

    Bewoners Vonderhof in Eindhoven bouwen bijzondere fietsen

    EINDHOVEN - De vijftien noemen zichzelf gekscherend The Vonderboys. Dat zou ook ‘wonderboys’ hebben kunnen zijn want de groep heeft met wat hulp twee krakkemikkige transportfietsen getransformeerd in blitse fonkelnieuw ogende exemplaren. ,,De fietsen zijn bedoeld voor bewoners van Vonderhof om met familie en bezoek erop uit te gaan”, vertelt Vonderhofs geluksconsulent ­Richard van Schaijk. ,,Op de een zit je naast elkaar, op de ander kan iemand in een rolstoel worden vervoerd.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven