Volledig scherm
PREMIUM
Ryanair heeft ook veel last van de stakingen in Frankrijk. Diverse vluchten zijn geannuleerd, andere hebben mogelijk te maken met vertragingen. ANP LEX VAN LIESHOUT © ANP

Veel overlast voor reizigers Eindhoven Airport door staking in Frankrijk

De stakingen van Franse verkeersleiders in de luchtvaart leveren reizigers van of naar Eindhoven Airport behoorlijk wat overlast op. Omboeken kan vaak pas dagen later. 

De vlucht van Lissabon naar Eindhoven die Eveline Boonen uit Eindhoven dinsdag had geboekt, is een van de reizen van Ryanair die door de acties van Franse verkeersleiders is geannuleerd. ,,De keuze was de vlucht annuleren of omboeken. Ik heb snel omgeboekt maar de eerste mogelijkheid is pas op vrijdag", vertelt Boonen. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Avant-Garde in Philips Stadion Eindhoven: verliezen ster voelt als ‘mes in je rug’
    PREMIUM

    Avant-Gar­de in Philips Stadion Eindhoven: verliezen ster voelt als ‘mes in je rug’

    EINDHOVEN - Met lood in de schoenen ging Johan van Groeninge (61) dinsdag naar zijn werk. In 2018 heeft zijn restaurant in het Philips Stadion nog een Michelinster, komend jaar niet meer. Die is hem maandag bij de presentatie van de nieuwe toonaangevende culinaire gids afgenomen. Geschrapt, koel en zakelijk. Totaal onverwacht en zonder toelichting. Zo gaat dat bij Michelin. Het is, om het plat samen te vatten, ‘klotenieuws’. ,,Het juiste woord”, vindt Johan's vrouw Lilian (61).

In samenwerking met indebuurt Eindhoven