Nu de Verenigde Staten de grenzen voor nieuwe kennismigranten sluit, ziet Brainport het als uitgelezen kans ze naar Nederland te halen.
Volledig scherm
PREMIUM
Nu de Verenigde Staten de grenzen voor nieuwe kennismigranten sluit, ziet Brainport het als uitgelezen kans ze naar Nederland te halen. © Getty Images/iStockphoto

Vergeet Silicon Valley, kom naar Eindhoven

EINDHOVEN - Vergeet Silicon Valley, kom naar de regio Eindhoven. Dat is samengevat de boodschap die de tech-talenten in Amerika krijgen voorgeschoteld in advertenties op sociale media. Brainport ruikt haar kans om kenniswerkers naar de regio te halen nu president Trump de uitgifte van werkvisa opschort. 

  1. Baas failliete ontharingskliniek Just Wellness zit vast: ruim miljoen euro achterover gedrukt
    PREMIUM

    Baas failliete ontharings­kli­niek Just Wellness zit vast: ruim miljoen euro achterover gedrukt

    EINDHOVEN/VALKENSWAARD - Bij de failliete Valkenswaardse keten van ontharingsklinieken Just Wellness is voor meer dan een miljoen euro achterovergedrukt, blijkt na diepgravend onderzoek van de curator. Met contante betalingen van klanten werden luxe auto’s gekocht, facturen werden vervalst. Bestuurder Paul L. is gearresteerd omdat hij onvoldoende meewerkt om de waarheid boven tafel te krijgen. Hij zit vast.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven