De verstandelijk beperkte 'Ben' kreeg op een feest eerst een flinke afranseling en werd daarna in het zwembad gegooid. een geintje, aldus de verdachte.
Volledig scherm
PREMIUM
De verstandelijk beperkte 'Ben' kreeg op een feest eerst een flinke afranseling en werd daarna in het zwembad gegooid. een geintje, aldus de verdachte. © Archieffoto Frank de Roo

Verstandelijk beperkte man maandenlang gemarteld en uitgebuit door zijn 'vrienden’

De Eindhovenaar noemt het stoeien. ‘Jongens onder elkaar’. Maar het slachtoffer, verstandelijk beperkt, spreekt van martelen, kopschoppen en peuken in zijn gezicht. Hij voelde zich maandenlang een slaaf.

  1. Joyridende 14-jarige rijdt bijna Wendy's woning binnen in Eindhoven: ‘Ik hoorde piepende banden en toen een harde klap’
    PREMIUM

    Joyridende 14-jarige rijdt bijna Wendy's woning binnen in Eindhoven: ‘Ik hoorde piepende banden en toen een harde klap’

    EINDHOVEN - Ze had zich net op de bank genesteld met een portie kibbeling en een kerstfilm als er plots piepende banden klinken, gevolgd door een harde klap. Die blijkt afkomstig van een auto die zojuist keihard tegen de zijgevel van haar Tongelrese hoekwoning geknald is. Met achter het stuur een 14-jarige jongen uit de straat en op de passagiersstoel zijn moeder.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven