Volledig scherm
Vrienden van Amstel Live Marco Borsato en Guus Meeuwis © Marcel Wagenaar

Vliegende Vrienden zijn klaar voor megaoperatie Eindhoven: 'Mag Schiphol jaloers op zijn'

EINDHOVEN - Tientallen Nederlandse artiesten stappen zaterdag in een helikopter voor het eenmalige festival De Vliegende Vrienden van Amstel Live. Onder anderen Marco Borsato, Guus Meeuwis en BLØF vieren de jubilea van De Vrienden van Amstel Live en The Flying Dutch.

De Vrienden van Amstel Live vond begin dit jaar voor de twintigste keer plaats, The Flying Dutch bestaat vijf jaar. Ter gelegenheid van die jubilea werden de krachten gebundeld en zo ontstond De Vliegende Vrienden van Amstel Live, dat zaterdag plaatsvindt in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle. Per locatie worden zo’n 40.000 bezoekers verwacht.

De artiesten worden per helikopter van de ene naar de andere festivallocatie gevlogen. ,,We hebben een vluchtschema waar Schiphol jaloers op kan zijn”, zei mede-organisator Machiel Hofman eerder tegen entertainmentdienst BuzzE. ,,Dit is een mega militaire operatie.”

Een foto die is geplaatst door null (@xdebuisonje) op

  1. Probeerde Benaouf A.  getuigen om te kopen? Eindhovense topcrimineel moet opnieuw getuigen

    Probeerde Benaouf A. getuigen om te kopen? Eindhoven­se topcrimi­neel moet opnieuw getuigen

    EINDHOVEN - Eindhovenaar Benaouf A. moet nogmaals getuigen in het proces tegen twee mannen die tot levenslang zijn veroordeeld voor de dubbele liquidatie in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt in 2012. Dat heeft het gerechtshof in Amsterdam dinsdag bepaald. Een verhoor van A. in oktober ontaardde in een confrontatie met een van de verdachten, waarbij in de rechtszaal over en weer bedreigingen en beledigingen werden geuit.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven