Bij caravanstalling Roefs in Oirschot is het druk met mensen die hun caravans weer terug komen brengen na hun vakantie. Jan Roefs (links) helpt Frans Leemans met het loskoppelen van zijn caravan.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij caravanstalling Roefs in Oirschot is het druk met mensen die hun caravans weer terug komen brengen na hun vakantie. Jan Roefs (links) helpt Frans Leemans met het loskoppelen van zijn caravan. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Vol is vol in de caravanstalling van Jan Roefs in Oirschot


OIRSCHOT - De caravans en campers gaan in coronatijd als zoete broodjes over de toonbank. Maar al die tijdelijke kampeeronderkomens moeten buiten het seizoen wel ergens gestald worden. 

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.