Eindhovenaar Thomas Zaatman organiseert de speciale vaccinatietrips naar Servië. ,,De overheid daar heeft besloten om vanaf maandag voorlopig geen vaccins meer ter beschikking te stellen aan buitenlanders."
Volledig scherm
PREMIUM
Eindhovenaar Thomas Zaatman organiseert de speciale vaccinatietrips naar Servië. ,,De overheid daar heeft besloten om vanaf maandag voorlopig geen vaccins meer ter beschikking te stellen aan buitenlanders." © Rene Manders/DCI Media

Voorlopig streep door ‘vaccinatietrips’ van Eindhovenaar: ‘Servië stelt geen vaccins meer beschikbaar voor buitenlanders’

EINDHOVEN/BELGRADO - Even ‘voor een prikkie naar Servië’ zit er voorlopig niet in. De overheid van het Oost-Europese land heeft besloten om de komende tijd geen coronavaccins meer beschikbaar te stellen aan buitenlanders, vertelt Eindhovenaar Thomas Zaatman, die de speciale vaccinatietrips organiseert.

 1. Status van PSV verbleekt na bizar slechte resultaten tegen ploegen uit het rechterrijtje
  PREMIUM
  met video

  Status van PSV verbleekt na bizar slechte resultaten tegen ploegen uit het rechterrij­tje

  PSV bakt er dit seizoen in de eredivisie buiten de Eindhovense stadsgrenzen vaak niks van, ook zondag tegen Vitesse niet (1-1). Tegen de ‘kleintjes’ heeft de ploeg van Ruud van Nistelrooij een belabberde staat van dienst. Zo belabberd dat de titelrace voor hem en zijn team nu definitief voorbij lijkt. Acht punten achterstand op Feyenoord? De titel is inmiddels verder weg dan Madagaskar.
  Eindhoven

In samenwerking met indebuurt Eindhoven