Aline Zwierstra uit Eindhoven heeft haar gestolen ketting na zes jaar terug. Ze zoekt nu naar de zeven Elfstedenkruisjes die eraan hingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Aline Zwierstra uit Eindhoven heeft haar gestolen ketting na zes jaar terug. Ze zoekt nu naar de zeven Elfstedenkruisjes die eraan hingen. © Kees Martens/DCI Media

Waar zijn de zeven vermiste Elfstedenkruisjes van Aline Zwierstra uit Eindhoven? ‘Wat zou het supertof zijn als ze terugkomen’

EINDHOVEN - Bij een inbraak bij Aline Zwierstra uit Eindhoven, ruim zes jaar geleden, verdween een bijzondere ketting met zeven Elfstedenkruisjes, drie van haar opa en vier van haar vader. Na een emotioneel verhaal door vader Lo in het televisieprogramma 'Museum van Nederland’ kwam er plots schot in de zaak. De ketting is inmiddels terug. Nu de kruisjes nog. 

 1. Experts beantwoorden coronavragen van lezers: zo zegt Ab Osterhaus dat vaccineren niet snel genoeg kan gaan
  VRAGENUUR

  Experts beantwoor­den coronavra­gen van lezers: zo zegt Ab Osterhaus dat vaccineren niet snel genoeg kan gaan

  Nu de wereld in de ban is van het coronavirus, is de behoefte aan duiding en expertise groot. In samenwerking met ouderenbond KBO Brabant zonden wij maandagavond een livegesprek uit waarin infectioloog Heidi Ammerlaan (Catharina Ziekenhuis in Eindhoven), viroloog Ab Osterhaus, Ciska Scheidel (directeur publieke gezondheid ministerie VWS) en journalist Chris van Mersbergen antwoord gaven op vragen van onze lezers.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Grapperhaus: 'Avondklok is een ingrijpende maatregel'
  Play

  Grapper­haus: 'Avond­klok is een ingrijpen­de maatregel'

 2. Dit was Nederland vandaag: dinsdag 19 januari
  Play

  Dit was Nederland vandaag: dinsdag 19 januari