Park Hilaria gaat vandaag van start. De kermis duurt van 30 juli tot en met 8 augustus. Dagelijks van 14.00 uur tot middernacht. Op vrijdag en zaterdag tot 00.30 uur.
Volledig scherm
PREMIUM
Park Hilaria gaat vandaag van start. De kermis duurt van 30 juli tot en met 8 augustus. Dagelijks van 14.00 uur tot middernacht. Op vrijdag en zaterdag tot 00.30 uur. © Kees Martens/DCI Media

Waarom Park Hilaria Park Hilaria heet: ‘Nu zijn we wel klaar met de flauwe woordgrapjes’

EINDHOVEN - Zo'n honderd attracties, eettentjes en spelletjeskramen: vanaf vrijdag gaat het tiendaagse Park Hilaria van start. Maar waarom Hilaria? Het is simpel, en toch doeltreffend. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven