Corona-afdeling in het Catharina Ziekenhuis (archieffoto).
Volledig scherm
PREMIUM
Corona-afdeling in het Catharina Ziekenhuis (archieffoto). © Kees Martens/DCI Media

Weer meer corona-patiënten in ziekenhuizen regio

EINDHOVEN - Het aantal coronapatiënten in Nederlandse ziekenhuizen is dinsdag gestegen tot 616, het hoogste aantal sinds half juni. Ook ziekenhuizen in de regio zien de aantallen oplopen.

 1. TERUGLEZEN | 1545 nieuwe besmettingen, toestand premier Luxemburg ‘ernstig maar stabiel’
  Play
  Coronavirus

  TERUGLEZEN | 1545 nieuwe besmettin­gen, toestand premier Luxemburg ‘ernstig maar stabiel’

  Het aantal positieve coronatests blijft toenemen. Het aantal nieuwe dagelijkse besmettingen kwam maandag uit op 1545, het hoogste aantal in bijna een maand tijd. Het is de eerste keer sinds 10 juni dat het aantal nieuwe dagelijkse besmettingen boven de 1500 uitkomt. En de gezondheidstoestand van de Luxemburgse premier Xavier Bettel, die gisteren met corona in het ziekenhuis werd opgenomen, is ‘ernstig maar stabiel’. Dat maakte de regering van het land vandaag bekend. Het laatste nieuws rond het coronavirus lees je in ons nieuwe liveblog. Dit ‘oude’ liveblog kunt u hieronder teruglezen.
 2. Levensgenieter Tuan Vlemmings (1971-2021) was nog lang niet klaar met leven en weigerde zich al gewonnen te geven
  PREMIUM
  In Herinnering

  Levensge­nie­ter Tuan Vlemmings (1971-2021) was nog lang niet klaar met leven en weigerde zich al gewonnen te geven

  Tuan Vlemmings was een echte levensgenieter. Toen hij de diagnose kanker met uitzaaiingen kreeg, leken zijn dagen geteld, maar hij weigerde zich bij dit vonnis neer te leggen en in te stemmen met een palliatief traject. Tuan was nog lang niet klaar met zijn leven en hield het nog ruim vier jaar vol. Op 17 januari van dit jaar stierf hij, twee dagen voordat hij 50 zou worden.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven