Volledig scherm
De Grote Beek houdt een Winterfestival. © Thinkstock

Winterfestival Grote Beek in Eindhoven met pop-uprestaurant

EINDHOVEN - De eerste editie van Het huis van de Kerstman, een Winterfestival gaat dinsdag 11 december op Landgoed de Grote Beek van start. Het festival duurt tot en met zondag 23 december.

Op de Boschdijk komt een grote Amerikaanse hooischuur met een pop-up restaurant. Het terrein wordt op deze manier in verbinding gebracht met de bevolking van Eindhoven en omstreken en er wordt een sfeervolle ontmoetingsplek van gemaakt.

Pop-up City tovert in samenwerking met GGz Eindhoven de parkeerplaats langs de Boschdijk om tot een heus kerstparadijs. Doordeweeks is het restaurant voornamelijk open voor grote en kleine bedrijven die graag een lunch, diner of kerstborrel willen houden in de hooischuur. Op woensdagmiddag en in het weekend is er een vrij toegankelijk programma.

Centraal staat de grote Amerikaanse hooischuur met de Kerstman, maar zijn ook een levende kerststal en een kampvuur. Een gedeelte van het bedrag dat wordt opgehaald,met onder andere de reserveringen, wordt gedoneerd aan het goede doel ‘Dieren in de zorg GGzE’.

Voor informatie en reserveringen zie de website of bel 06-15903672.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven