Huisarts Paul Wouda is terminaal ziek en heeft daarom zijn functie in de gemeenschappelijke praktijk aan de Parklaan in Eindhoven moeten neerleggen.
Volledig scherm
PREMIUM
Huisarts Paul Wouda is terminaal ziek en heeft daarom zijn functie in de gemeenschappelijke praktijk aan de Parklaan in Eindhoven moeten neerleggen. © Kees Martens/DCI Media

Zijn praktijk is nét verbouwd, nu moet ernstig zieke huisarts Wouda uit Eindhoven noodgedwongen afscheid nemen

EINDHOVEN - Hij had uitgekeken naar het werken in de vernieuwde praktijk aan de Parklaan in Eindhoven. Eindelijk weer met de praktijkondersteuners onder één dak. Maar huisarts Paul Wouda (64) maakt het niet meer mee. Terminale kanker dwingt hem te stoppen met werken.

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  11

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Geen erehaag voor Ajax: 'Feliciteren en hand geven, niet meer dan dat'
  Play

  Geen erehaag voor Ajax: 'Felicite­ren en hand geven, niet meer dan dat'

 2. Lerares gaat viral met video op school: 'Ik val op vrouwen'
  Play

  Lerares gaat viral met video op school: 'Ik val op vrouwen'