Het college van Enschede met in het midden burgemeester Roelof Bleker. Hij wordt geflankeerd door de wethouders (vanaf links) Arjan Kampman, Niels van den Berg, June Nods, Jurgen van Houdt en Jeroen Diepemaat.
Volledig scherm
PREMIUM
Het college van Enschede met in het midden burgemeester Roelof Bleker. Hij wordt geflankeerd door de wethouders (vanaf links) Arjan Kampman, Niels van den Berg, June Nods, Jurgen van Houdt en Jeroen Diepemaat. © Gemeente Enschede

463.594,56 euro voor extra wethouder: democratie mag wat kosten in Enschede

columnDe democratie valt flink duurder uit, als Enschede na de verkiezingen geen vijf maar zes wethouders op het pluche zet. Die extra bestuurder zou de komende vier jaar goed zijn voor 463.594,56 euro. Is die kostenpost noodzakelijk?

  1. Gemist? 20.000 euro boete dreigt om volkstuintje in Enschede & De Grolsch Veste in handen van de UEFA
    met videojournaal

    Gemist? 20.000 euro boete dreigt om volkstuin­tje in Enschede & De Grolsch Veste in handen van de UEFA

    Hoe Gerrit uit Almelo na twee bierglazen inburgerde in Warstein en er zelfs koning werd: ‘Het groeide gigantisch uit de klauwen’ | Voor Gerrit Makkinga gaat er niets boven Warsteiner. Niet alleen op het biertje zelf is hij verzot, hij verzamelt ook alles wat los en vastzit van het merk. Z’n band met het merk gaat inmiddels zover dat hij volledig is ingeburgerd in Warstein, het plaatsje in Duitsland waaraan het biertje z’n naam ontleent. De Almeloër bracht het daar nu zelfs tot schutterskoning.