Volledig scherm
PREMIUM
FC Twente. © VI Images

Alifa schrikt van ophef dure businesskaarten FC Twente

ENSCHEDE - Alifa is sinds kort lid van de businessclub TOS van FC Twente. Kosten: ruim 6900 euro voor twee jaarkaarten. De VVD in Enschede vindt dat onbestaanbaar, de directeur van de organisatie die grotendeels op publiek geld draait, voelt zich er ‘ongemakkelijk’ bij.

Directeur Liselot Reversma van Alifa is geschrokken van de vragen van VVD-raadslid Rachel Denneboom aan het gemeentebestuur over de twee FC Twente-jaarkaarten die de welzijnsorganisatie heeft aangeschaft via het lidmaatschap van businessclub Twentse Ondernemers Sociëteit (TOS). Dat kost Alifa 6917 euro inclusief BTW.

  1. Leefbaarheid
    PREMIUM

    Leefbaar­heid

    Woont u in een riant optrekje op Stokhorst? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over beleggers of huisjesmelkers die de lokale woningmarkt bestormen. Niet alleen omdat de gemiddelde woningwaarde in deze buurt meer dan 4 ton is, maar ook omdat het gemeentebestuur zich ervan heeft verzekerd dat maximaal 1 procent van de woningen gebruikt mag worden voor kamerverhuur. Je moet er toch niet aan denken dat op Stokhorst meer dan vier huizen in handen komen van eem pandjesprins?

In samenwerking met indebuurt Enschede