Volledig scherm
© ANP

Asociale chauffeur ramt tot tweemaal toe auto van oudere vrouw in Enschede

112ENSCHEDE - Een automobilist is woensdagmiddag doorgereden na een ongeval in Enschede. Dit gebeurde op de oprit van de Westerval vanaf de Afinkstraat in Enschede, zo tussen 17.00 uur en 17.15 uur.

Een dame op leeftijd stond stil op de linkerrijbaan omdat zij geen gelegenheid kreeg om rechts in te voegen. Op het moment van stilstaan werd de auto geraakt door een kleine crèmekleurige vrachtwagen die links probeerde in te halen. 

De vrouw reed achter de vrachtwagen aan en dwong de chauffeur tot stoppen. De man was echter niet van plan om met de vrouw in gesprek te gaan en ramde de auto opnieuw. Ditmaal ontstond er schade aan de rechter achterzijde van de auto. De kosten bedragen zo'n 2.000 euro. 

Ondanks een verwoede poging van de vrouw om de politie erbij te halen, is het niet gelukt om de vrachtwagenchauffeur te achterhalen. De vrouw weet alleen dat er een lichtgroen logo op de zijkant van de vrachtwagen stond. De politie is nu op zoek naar getuigen. 

  1. Kloppenborg overleden: vuurwerkramp bleef de klusjesman achtervolgen

    Kloppen­borg overleden: vuurwerk­ramp bleef de klusjesman achtervol­gen

    ENSCHEDE - Na een kort ziekbed is eerder deze maand Enschedeër Hennie Kloppenborg op 75-jarige leeftijd overleden. Zijn naam is voor altijd verbonden aan de vuurwerkramp. Kloppenborg was tijdens de ramp de klusjesman van het ontplofte bedrijf S.E. Fireworks. Na de ramp heeft hij getracht zo anoniem mogelijk zijn leven op te pakken. Gedurende lange tijd verbleef hij op een camping bij Buurse. Hij heeft nooit meer willen spreken over die zwarte 13 mei 2000, toen 23 mensen de dood vonden.

In samenwerking met indebuurt Enschede