Volledig scherm
© Dennis Bakker / News United

Bestuurder gewond na ongeluk met twee auto's in Enschede

112ENSCHEDE - Bij een ongeluk op de Hengelosestraat in Enschede is donderdagmiddag een automobilist gewond geraakt. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De weg is inmiddels weer geopend voor ander verkeer. 

Bij het ongeluk zijn twee auto's door nog onbekende oorzaak tegen elkaar opgereden. De ene auto botste op zijn voorganger, waarbij de bestuurder van de achterste auto gewond is geraakt. 

Door het ongeluk heeft één van de twee auto's vloeistof gelekt. De brandweer heeft korrels gestrooid om de vloeistof op te vangen. Twente Milieu heeft het wegdek daarna gereinigd. 

De achterste auto is door een bergingsbedrijf weggesleept. De voorste auto kon ondanks de schade doorrijden.

  1. Leefbaarheid
    PREMIUM

    Leefbaar­heid

    Woont u in een riant optrekje op Stokhorst? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over beleggers of huisjesmelkers die de lokale woningmarkt bestormen. Niet alleen omdat de gemiddelde woningwaarde in deze buurt meer dan 4 ton is, maar ook omdat het gemeentebestuur zich ervan heeft verzekerd dat maximaal 1 procent van de woningen gebruikt mag worden voor kamerverhuur. Je moet er toch niet aan denken dat op Stokhorst meer dan vier huizen in handen komen van eem pandjesprins?

In samenwerking met indebuurt Enschede