BLØF, Miss Montreal en Tino Martin gestrikt voor eerste editie popfestival in Volkspark Enschede

videoENSCHEDE - Het nieuwe popfestival ‘In het Volkspark’ haalt deze zomer onder meer BLØF, Chef’Special en Miss Montreal naar Enschede. Dat maakt het  evenement vandaag bekend. Ook Tino Martin, Mental Theo, Kraantje Pappie en feestband Dirty Daddies zijn gestrikt voor het muziekfeest in Het Volkspark. 

Het gloednieuwe evenement zal plaatsvinden op zaterdag 11 juli, één dag voor de finale van het EK voetbal. Met ‘In het Volkspark’ keert er na tien jaar weer een groot popfestival terug in het Enschedese stadspark. In 2010 stonden er voor het laatst grote artiesten op de bühne, destijds voor de TMF Awards.

Het evenement wordt georganiseerd door Absolutely Fresh (van Freshtival) en Agents After All (van Concert at Sea). De twee bureau's slaan de handen ineen voor het nieuwe popfestival, waar achter de schermen  twee jaar aan gewerkt is.

Trots

“Dit moet een festival voor heel Twente worden, midden in het stadshart van Enschede”, legt festivaldirecteur Eric van Oosterbaan uit. “We zijn er trots op dat we dit voor elkaar hebben gekregen, en dat we grote namen kunnen presenteren.”

Concert at Sea-directeur Lesley Grieten noemt het Volkspark een ‘fantastische plek’, die goed past bij het evenement voor jong en oud.  Tickets gaan vanaf donderdag 16 januari in de voorverkoop. Kaarten kosten 45,50 euro. 

In Het Volkspark Festival, voorlopige line-up: Chef’Special, BLØF, Kraantje Pappie, Miss Montreal, Dirty Daddies, Mental Theo, The Beatcrooks, Tino Martin en Henk Dissel. 

Vanmiddag op deze site: Hoe Concert at Sea neerstreek in Twente 

Volledig scherm
Tino Martin en Miss Montreal © fotobewerking

In samenwerking met indebuurt Enschede