Volledig scherm
Schouten met de karakteristieke roze plopkap van Powned. © NPO

Dennis Schouten uit Glanerbrug aan de slag voor Veronica Inside

AudioENSCHEDE - Dennis Schouten gaat naast zijn werk voor Powned ook aan de slag voor Veronica Inside. Dat maakte presentator Wilfred Genee donderdagavond bekend in het programma Laat op Eén. De Glanerbrugger wordt verslaggever voor de nieuwe versie van het voetbalpraatprogramma.

Genee noemt Schouten 'een geweldig talent, met een prachtig accent'. Dennis Schouten is de laatste jaren vooral bekend geworden als brutale en goedgebekte verslaggever voor de omroep Powned. Met zijn kenmerkende Twentse tongval maakt hij reportages voor de publieke omroep. Nu gaat hij dus ook aan de slag voor Veronica.

Genee, Derksen en Van der Gijp beginnen vrijdag met Veronica Inside, de opvolger van Voetbal Inside. Het programma was jarenlang te zien op RTL7, maar gaat nu verder op John de Mol's Veronica. Dennis Schouten krijgt een rol als verslaggever op locatie. Wat hij precies gaat doen moet vanaf vrijdag blijken, dan gaat het voetbalpraatprogramma weer van start.

Volledig scherm
Het trio van Veronica Inside. © ANP Kippa
  1. Bijna 50 jaar Flip Schoenen in Enschede: 'Wie is Flip?'
    PREMIUM

    Bijna 50 jaar Flip Schoenen in Enschede: 'Wie is Flip?'

    ENSCHEDE - Flip Schoenen bevindt zich in een wijk waar een voornaam volstaat. Even verderop zit bijvoorbeeld Harry's stoffen. Punt is alleen dat schoenhandelaar Edwin Eijkelenkamp helemaal geen Flip heet, net zomin als zijn vrouw Annelies die ook in de winkel staat. En gek genoeg, zijn vader die de winkel in 1971 begon heet ook geen Flip. Die luistert naar de naam Rien. Of eigenlijk luisterde hij daar juist niet naar. Zo is de naam Flip tenminste ontstaan.

In samenwerking met indebuurt Enschede