Volledig scherm
© Tubantia

Door storing tijdelijk geen burgerlijke stand in Enschedese editie Tubantia

ENSCHEDE - Vanwege technische problemen bij de gemeente Enschede is er al enige tijd geen overzicht van de burgerlijke stand gepubliceerd. Geboorte-, huwelijken en overlijdens worden op regelmatige basis, met toestemming van familie, gepubliceerd op deze pagina's.

 De gemeente verstrekt die informatie, maar dat is op dit moment onmogelijk. Ook op de gemeentelijke website zijn de gegevens niet te vinden. "We vinden het heel vervelend", aldus een woordvoerder. "Er wordt gewerkt aan een oplossing, maar die is er pas na de zomer." Dan worden alle aangiftes weer op de website geplaatst.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede

  1. Museum in Enschede met oude UT-apparatuur bestaat 40 jaar
    VIDEO

    Museum in Enschede met oude UT-apparatuur bestaat 40 jaar

    ENSCHEDE - Je zou het een UT-museum kunnen noemen, een ruimte vol oude apparatuur van de Universiteit Twente. Apparaten die lang geleden gebruikt werden door studenten, docenten en wetenschappers. Het museum, officieel de Historische Studieverzameling EWI, bestaat 40 jaar. Voorzitter Paul Regtien en secretaris Albert Schoute van Stichting Ampère, de groep die over het beheer van de collectie gaat, hieven donderdag het glas.

In samenwerking met indebuurt Enschede