Volledig scherm
© Tubantia

Door storing tijdelijk geen burgerlijke stand in Enschedese editie Tubantia

ENSCHEDE - Vanwege technische problemen bij de gemeente Enschede is er al enige tijd geen overzicht van de burgerlijke stand gepubliceerd. Geboorte-, huwelijken en overlijdens worden op regelmatige basis, met toestemming van familie, gepubliceerd op deze pagina's.

 De gemeente verstrekt die informatie, maar dat is op dit moment onmogelijk. Ook op de gemeentelijke website zijn de gegevens niet te vinden. "We vinden het heel vervelend", aldus een woordvoerder. "Er wordt gewerkt aan een oplossing, maar die is er pas na de zomer." Dan worden alle aangiftes weer op de website geplaatst.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede

  1. Debby moet 455 euro betalen door fout in parkeergarage MST: ‘Ik moet hun probleem oplossen’

    Debby moet 455 euro betalen door fout in parkeerga­ra­ge MST: ‘Ik moet hun probleem oplossen’

    ENSCHEDE/HENGELO – Na een familiebezoek in het MST in Enschede komt Debby Nijenhuis zaterdagmiddag opeens voor een zeer onaangename verrassing te staan. De 47-jarige Hengelose ziet bij de slagboom dat ze een boete van 455 euro open heeft staan, gelijk aan ruim 32 dagen parkeren in de parkeergarage. Een fout in het systeem, zo blijkt iets later. „Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Dat vind ik niet het ergste. Maar ik word nu opgezadeld met hun probleem.”

In samenwerking met indebuurt Enschede